Over mij

Mijn naam is Vincent Houdijk en vul mijn dagelijks leven voornamelijk als beroepsmusicus. Ik ben afgestudeerd als klassiek slagwerker en heb daarna nog een specialisatie gedaan in (jazz)vibrafoon. Muziek is een prachtig middel om mensen op welke manier dan ook te raken.

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd Vortex Healer met inmiddels Omega Level en hierin blijf ik mij met veel interesse en liefde verdiepen en ontwikkelen. Ik ben vanaf de basistraining direct andere mensen gaan behandelen, omdat ik dit een fantastische manier vind om mensen te helpen. Ik heb gemerkt dat VortexHealing zo enorm krachtig, diep en vooral effectief werkt dat ik dat heel graag deel met personen die een behandeling zouden willen. Vandaar deze informatieve website met zoveel mogelijk informatie over Vortex Healings en mijn behandelingen. Uiteraard behandel ik mijzelf ook vaak, waardoor ik meer inzicht en intuïtie kweek in mijn healing technieken.

Uiteraard help ik je graag, dus schroom niet om contact met mij op te nemen. Je mag en kunt me alles vragen en uiteraard zal ik alle vragen en informatie discreet en anoniem behandelen. 

%d bloggers like this: