Healing Recensies door clienten

RECENSIE 1:
“… Een zeer hardnekkige oorontsteking (beiderzijds) wilde na 8 weken en veel antibiotica niet van wijken weten. Een healing van Vincent Houdijk bracht daar beweging in. Al na 1 dag voelde ik verschil in positieve zin. Oo dag 2 kon ik zelfs weer een kleine wandeling doen! Ik ben ervan overtuigd dat er bij een genezingsproces verschillende invloeden van belang zijn. Maar de krachtige energie die ik via Vincent mocht ontvangen heeft daar zeker aan bijgedragen. En een handige bijzaak is dat de healing op afstand kan plaatsvinden. Dus: ja, ik beveel Vincent Houdijk Vortex Healing van harte aan, zeker zoals in mijn geval, als je zo’n beetje uitgedokterd bent. Bedankt, Vincent, 💙 …”


RECENSIE 2: 

“…. Toen ik twee jaar terug contact opnam met Vincent was ik helemaal nog niet bekend met healings. Sinds vijf jaar terug kamp ik met burn out klachten of de overblijfselen daarvan. Feit was dat alles wat ik had geprobeerd wel werkte, maar het meeste maar tijdelijk. Er bleef gewoon een bepaalde onrust en chaos over. Wat ik maar lastig (of niet) opgelost kreeg.

Tijd dus voor wat anders!

En ik volgde Vincent al een tijdje via Facebook en wat ik las sprak me erg aan.
Bij de eerste healing (op afstand) was alles nieuw.
Maar wat me zo ontzettend bijgebleven is, is de rust die ik daarna had.
Normaal een hoofd dat propvol zit. Altijd van alles te vertellen en te denken. En nu kwam ik beneden en ik kon nergens meer opkomen. Mijn man vroeg iets, iets waar ik me normaal druk over zou kunnen maken. Maar het gleed gewoon langs me heen. Er kwamen geen woorden of ingewikkelde gedachtes. Heerlijk!!!
Dat gun ik iedereen! ….”


RECENSIE 3:

“… Zo dankbaar voor jouw Vortexhealing, Vincent Houdijk! ❤
3 Maanden lang werd ik geteisterd door een slijmbeursontsteking in mijn rechterheup en pijnlijke zwelling in mijn heupgewricht. Fysio-oefeningen brachten nauwelijks verlichting of verbetering, jouw Vortexhealing wel. En hoe! Tijdens de healing voelde ik de zwelling slinken, na 6 uur was ‘ie weg. Binnen 2 dagen kon ik weer goed lopen, binnen een week was ik zonder pijn. Nu, maanden later, nog steeds vitaal. Once again: thank youoouuoouuu Vincent, vanuit de binnenkant van mijn hart! …”


RECENSIE 4:

“… Wat een ervaring!… mijn 1e sessie erop zitten en wat een verschil. Kwam met onrust klachten en merk meteen verschil. Afgelopen nacht voor het eerst Door kunnen slapen… Zo fijn! Kijk uit naar mijn 2e sessie!
Vincent bedankt voor je hulp! X …”

Voor meer info en contact klik hier

%d bloggers like this: